Champions League: Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας μάχονται για τα 2 εισιτήρια του Β’ ομίλου

Η Άρσεναλ θέλει να κλέψει την κορυφή από την Παρί Σεν-Ζερμέν

Champions League: Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας μάχονται για τα 2 εισιτήρια του Β’ ομίλου

​ Η τελευταία αγωνιστική των τεσσάρων πρώτων ομίλων του Champions League διεξάγεται απόψε(6 Δεκεμβρίου) και θα δοθούν τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Στις 21:45 Μπενφίκα και Νάπολι διασταυρώνουν τα ξίφη τους και όποιος νικήσει στη Λισσαβόνα προκρίνεται. Σε περίπτωση ισο��αλίας προκρίνεται η Νάπολι. Την ίδια ώρα η Ντινάμο Κιέβου αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας η οποία θα κατακτήσει την κορυφή αν λήξει ισόπαλο το Μπενφίκα - Νάπολι.

Αν οι Τούρκοι πάρουν μόνο έναν βαθμό θα παρακαλάνε να μην λήξει ισόπαλο και το ματς στην Πορτογαλία, καθώς τότε θα αποκλειστούν. Αν πάρει λοιπόν μόνο έναν βαθμό η Μπεσίκτας θα θέλει μόνο νίκη της Μπενφίκα, καθώς στην ισοβαθμία με τους Πορτογάλους μειονεκτούν, ενώ στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς θα τους αφήσουν τρίτους.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι το ματς που θα γίνει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γκλάντμπαχ, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί και κατακτήσει την 1η θέση αλλά και η Γκλάντμπαχ έχει κατακτήσει την 3η θέση και συνεχίζει στο Europa League.

Στις 21:45 η Παρί-Σεν – Ζερμέν αντιμετωπίζει την Λουκοντόρετς κι αν την νικήσει, θα εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου καθώς έχει τους ίδιους βαθμούς με την Άρσεναλ στην ισοβαθμία όμως υπερτερεί.

Όπως στην Βαρκελώνη, έτσι και στο Μάντσεστερ το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρα δεύτερη, ενώ η Σέλτικ τέταρτη, δηλαδή αποκλεισμένη.Xωρίς ουσία θα είναι και το ντέρμπι της Μπάγερν κατά της Ατλέτικο που θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Η Ατλέτικο είναι ήδη στην κορυφή ενώ η Μπάγερν έχει συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Group A
Παρί Σεν-Ζερμέν - Λουντογκόρετς [COSMOTE SPORT 7HD]
Βασιλεία - Άρσεναλ [COSMOTE SPORT 6HD]

Group B
Ντινάμο Κιέβου - Μπεσίκτας [COSMOTE SPORT 8HD]
Μπενφίκα - Νάπολι [COSMOTE SPORT 5HD]

Group C
Μπαρτσελόνα - Γκλάντμπαχ [COSMOTE SPORT 3HD]
Μάντσεστερ Σίτι - Σέλτικ [COSMOTE SPORT 4HD]

Group D
Μπάγερν - Ατλέτικο [COSMOTE SPORT 2HD]
Αϊντχόφεν - Ροστόβ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top