Κατσουράνης: «Δεν μιλάμε με τον Μανιάτη»

Όλα όσα είπε για τον αποκλεισμό της Εθνικής

Ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε συνέντευξη στον ρ/σ «ΣΠΟ�� FM 94,6» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Εθνικής, αλλά και ότι δεν μιλάει με τον Γιάννη Μανιάτη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο αποκλεισμός είναι η τιμωρία επειδή θεώρησαν ότι ο όμιλος είναι εύκολος είπε: «Σίγουρα είναι η τιμωρία μας γιατί θεωρήσαμε ότι ο όμιλος είναι πολύ εύκολος. Χωρίς τις βάσεις και τις αρχές που είχε η ομάδα. Και όχι απλά χάσαμε αυτά που είχαμε αλλά τα πετάξαμε. Σίγουρα έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές αλλά τη μικρότερη. Την μεγαλύτερη έχουν αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Θέλει σωστές επιλογές».

Σε ότι αφορά την σχέση του με τον Γιάννη Μανιάτη δήλωσε: «Δεν μιλάμε με τον Γιάννη αυτήν τη στιγμή, νομίζω ότι αν τον συναντούσα τώρα δεν θα μιλάγαμε. Έβαλα κάτω το εγώ μου, έχοντας τόσες συμμετοχές στην Εθνική και ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Δεν έκανε το ίδιο ο Γιάννης. Έκανα το δεύτερο λάθος, αλλά το πρώτο ήταν του Γιάννη. Οπότε, θα έπρεπε να κάνει ανάλογη κίνηση ο Γιάννης. Μπορεί να είναι δικό του θέμα και της ομάδας του και να έπραξε έτσι. Μόνο και μόνο για την ομάδα έπρεπε να το είχε κάνει».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top