Premier League: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, με 9 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Άρσεναλ

«Φαρμάκι» από Μουρίνιο για Βενγκέρ

Premier League: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, με 9 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Άρσεναλ
Η Τσέλσι αναδείχθηκε νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι, το οποίο είχα φάσεις, αποβολές αλλά και… «φαρμάκι» από τον Ζοσέ Μουρίνιο στον Αρσέν Βενγκέρ.
Οι «μπλε» επικράτησαν με 2-0 της Άρσεναλ με γκολ των Ζουμά (53’) και Αζάρ (90’) εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η ομάδα του Βενγκέρ έπαιζε με 9 παίκτες, καθώς είχαν αποβληθεί ο Γκάμπριελ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και ο Σάντι Καθόρλα στο 78’.
Η κόντρα των δύο προπονητών είναι γνωστή και μετά το τέλος του αγώνα, ο νικητής Πορτογάλος τεχνικός έριξε τις σπόντες του για τον Γάλλο προπονητή των «κανονιέρηδων» και την κριτική που άσκησε στους διαιτητές: «Έχω παίξει κόντρα στην Άρσεναλ 12, 15, 18 φορές, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες, και μόνο μία φορά δεν γκρίνιαξε. Έχω παίξει ντέρμπι σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία και δεν νικάς σε ντέρμπι χωρίς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Είναι βασικό πράγμα. Ο ίδιος διαιτητής για τον οποίο φωνάζουν δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Ο Γκαμπριέλ είχε κάνει προηγουμένως κάτι στον Αζάρ που επιτρέπεται στο ράγκμπι αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Ο Βενγκέρ είπε πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω την ήττα μου, τώρα θα πρέπει εκείνος να αντιμετωπίσει τη δική του ήττα».
Τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ:
Μπόρνμουθ - Σάντερλαντ 2-0
Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρόμ 0-1
Νιούκαστλ - Γουότφορντ 1-2
Στόουκ - Λέστερ 2-2
Σουόνσι - Έβερτον 0-0
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 1-2
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top