«Ο Περέιρα θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού», λένε οι Πορτογάλοι

Δείτε ��ι ανέφερε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας "A BOLA"

«Ο Περέιρα θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού», λένε οι Πορτογάλοι

Στην εκτίμηση ότι ο Βίτορ Περέιρα θα «κερδίσει» τους οπαδούς του Ολυμπιακού προχώρησε ο αρχισυντάκτης της Πορτογαλικής εφημερίδας "A BOLA", Μιγκέλ Κορέιρα.

«Ο Βίτορ Περέιρα παίζει επιθετικά και στον Ολυμπιακό θα κάνει το ίδιο. Του αρέσει να παίζει το 4-3-3 τις περισσότερες φορές. Πρέπει όμως πρώτα να δει ότι ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που θα μπορούν να παίξουν το 4-3- όπως εκείνος θέλει. Πρώτα από όλα όμως του αρέσουν τα αποτελέσματα και θα θέλει σίγουρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πάρα πολύ στην προπόνηση για να είναι έτοιμη αυτή την Κυριακή. Είναι φίλος με τους παίκτες. Ποτέ δεν θυμάμαι κάποιος παίκτης να έχει προβλήματα μαζί του».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Πριν αρχίσει να δουλεύει ως προπονητής αυτό έκανε… Αναζητούσε παίκτες. Τώρα όμως δεν νομίζω ότι θα έχει χρόνο για να το κάνει αυτό. Του αρέσει να αναδεικνύει μικρούς παίκτες, να τους φτιάχνει να τους κάνει καλύτερους. Βάζει νεαρούς στην πρώτη ομάδα. Δεν ξέρω εάν θα το κάνει στον Ολυμπιακό γιατί είναι άλλα τα δεδομένα της ομάδας. Θα προσπαθήσει πρώτα να μάθει τους παίκτες του στον Ολυμπιακό».

Σε ότι αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες είπε: «Μέχρι τώρα τα καλύτερα χρόνια ήταν μαζί του. Δεν είχε πρόβλημα ο Περέιρα εάν νομίζει ότι πρέπει ένας παίκτες να μείνει στον πάγκο και να το κάνει. Κάνει τα πάντα για να νικήσει η ομάδα του».

Κλείνοντας δήλωσε: «Έχει διαφορά ο Περέιρα από τον Ζαρντίμ και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τον εκτιμήσει και θα του αρέσει που θα τον έχει προπονητή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top