ΔΕΙΤΕ τα προγνωστικά για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από την εκπομπή «The Mubet Show»

Τη Δευτέρα στις 17.30 συντονιστείτε στο web tv του STAR

ΔΕΙΤΕ τα προγνωστικά για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από την εκπομπή «The Mubet Show»

Επέστρεψε σήμερα η αγαπημένη σας στοιχηματική εκπομπή «The Mubet Show» από την διαδικτυακή συχνότητα του star.gr στην ενότητα star tv και ο Θοδωρής Ζαρμακούπης έδωσε τα προγνωστικά των αγώνων για το Σαββατοκύριακο!

ανζε.jpg
λεφτα παρ.jpg

τζοκερ παρ.jpg

φιορ.jpg

πεναλτι.jpg

ισοπαλια.jpg
λογικο.jpg

μπομπες.jpg

ισοπαλια 2.jpg

ναιμεγκεν.jpg

Στις 17.30 και πάλι στον ....αέρα της web tv του star.gr το «Τhe Μubet Show» οι προβλέψεις που θα σας στείλουν ταμείο αλλά και οι πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα του web tv που επιστρέφει πιο οργανωμένο και νεανικό από ποτέ.

Με πρόγραμμα για πέντε ημέρες την εβδομάδα και εκπομπές που καλύπτουν όσα θέματα δεν μπορούν να αναδείξουν εκτενώς τα τηλεοπτικά κανάλια ,το web tv φιλοδοξεί να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει ανθρώπους που ασχολούνται με το διαδίκτυο εντός και εκτός συνόρων.
Η επιλογή star.tv βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του star.gr και σας οδηγεί εύκολα και γρήγορα στο πρόγραμμα της ιντερνετικής τηλεόρασης.

Τ�� νέο πρόγραμμα του star.tv ξεκινάει την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου με 8 εβδομαδιαίες εκπομπές και με φιλοδοξία στην πορεία να προστεθούν και άλλες που θα καλύπτουν ακόμα ευρύτερη θεματολογία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top