Πλήρης ανατροπή: παραμένει στην Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης!

Τηλεοπτικό ξέσπασμα Κούγια κατά των δικαστών του

Πλήρης ανατροπή: παραμένει στην Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης!

Πρώτη ανάρτηση: 11/10/2011 14.45

Ο Αστέρας Τρίπολης αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στην Σούπερ Λιγκ. Νέες διώξεις προανήγγειλε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, ενώ ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε κατά του προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League που καταδίκασε πρωτόδικα την Παναχαϊκή και τον ίδιο.

Βλέπετε, το μπες βγες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει καταντήσει «μπάτε σκύλοι αλέστε» συνεχίζεται. Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την αθώωση του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος γι' αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ ενώ προ δεκαημέρου είχε υποβιβαστεί! Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, ουδείς το ξέρει, καθώς οι αποφάσεις αλλάζουν από βαθμό σε βαθμό, ανάλογα προφανώς με τις καιρικές συνθήκες. Απαλλακτική ήταν η απόφαση επίσης για τον ΟΦΗ και τον Θρασύβουλο.

Στο μεταξύ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος μιλώντας χθες στην τηλεόραση του Σκάι, προανήγγειλε νέες διώξεις. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρθηκε και στην Παναχαϊκή που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό για δωροδοκία, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση και κάνοντας τον Αλέξη Κούγια να συγκινηθεί, κουνώντας με νόημα το κεφάλι.

Στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας που ήταν στο πάνελ τον καλεσμένων ξέσπασε στην συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της Football League Ευάγγελο Κάτση, που πήρε την πρωτόδικη απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας του και την πενταετή τιμωρία στον ίδιο.

Έτσι, μετά από όλα αυτά και μέχρι... νεωτέρας, η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο κανονικά με τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top