«Πέταξε» για το Μουντιάλ η Εθνική μας

Αύριο ο πρώτος της αγώνας, με αντίπαλο την Λετονία

«Πέταξε» για το Μουντιάλ η Εθνική μας

Για το πρώτο τεστ ενόψει του Μουντιάλ 2014 αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζει αύριο (21:30, Mega) την Λετονία, στη Ρίγα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Χοσέ Χολέμπας που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της προπόνησης και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στο�� αντίποδα, σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και τέθηκε στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Κατά την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Σάντος έδειξε να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, που θα έχει διάταξη σε 4 - 4 - 2: ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Σπυρόπουλος και Τοροσίδης ήταν στο αριστερό και δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ Κ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος το δίδυμο των στόπερ. Τζιόλης και Κατσουράνης βρέθηκαν στα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μανιάτη στα δεξιά του και τον Φορτούνη αριστερά, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Γκέκας και Μήτρογλου.

Μετά την αυριανή πρεμιέρα στα προκριματικά, η γαλανόλευκη αγαπημένη θα αντιμετωπίσει την Τρίτη, 11 του μήνα, την Λιθουανία, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top