Μαραντόνα: «Σαν άλλοι 300 Σπαρτιάτες οι Έλληνες απέναντι στους Γερμανούς»

«Το παιχνίδι της ζωής του για τον Φερνάντο Σάντος»

Μαραντόνα: «Σαν άλλοι 300 Σπαρτιάτες οι Έλληνες απέναντι στους Γερμανούς»
Τη μάχη των Θερμοπυλών θυμήθηκε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα σχολιάζοντας το σημερινό ματς μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας για τα προημιτελικά του Euro 2012.

Ο Ντιεγκίτο αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι των Ελλήνων με τους Γερμανούς και τόνισε ότι η Ελλάδα θα έχει μια ευκαιρία απέναντι στα «πάντσερ» παραλληλίζοντας την προσπάθεια με την ηρωική αντίσταση των 300 του Λεωνίδα απέναντι στους Πέρσες στις Θερμοπύλες.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι το παιχνίδι της ζωής του είναι στο χέρι του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα, εκφράζοντας την άποψη ότι ο αγώνας θα λήξει με νικητή τους Γερμανούς μετά από ηρωική αντίσταση των Ελλήνων.

«Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση. Οι Γερμανοί είναι μία ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά η Γερμανία θα πάρει τη νίκη» πρόσθεσε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top