Σημαιοφόρος του... τένις ο Ναδάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο διασημότερος Ισπανός παίκτης

Σημαιοφόρος του... τένις ο Ναδάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πρώτη ανάρτηση: 20 Ιουνίου 23:18

Ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο σημαιοφόρος της ισπανικής ομάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

O διασημότερος Ισπανός αθλητής, ο επτά φορές νικητής του Ρολάν Γκαρόςμ ευχαρίστησε τους αρμόδιους της ισπανικής ολυμπιακής επιτροπής για την τιμή που έγινε στο πρόσωπο του.

Δ��εκδικούσε τη σημαία μαζί με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της Αθήνας στην κατηγορία 49er της ιστιοπλοΐας, τους Βάσκους Ίκερ Μαρτίνες και Ξαμπιέρ Φερνάντες, οι οποίοι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση ενός τρίτου συνεχόμενου μεταλλίου και δεύτερου χρυσού μετά το 2004.

Η μη επιλογή τους προκάλεσε την απογοήτευση μερίδας των Βάσκων και της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας της Ισπανίας, αφού πρόκειται για δύο από τους σπουδαιότερους αθλητικούς πρεσβευτές της χώρας.

Ο Ναδάλ κατέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια το χρυσό μετάλλιο στο μονό στο ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κάνει το 2004 στην Αθήνα ως παρτενέρ του πρώην Νο1 στον κόσμο, Κάρλος Μογιά.

Ήδη έχει ανακοινωθεί από τη Σερβία πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο σημαιοφόρος της σερβικής ομάδας, ενώ η Μαρία Σαραπόβα ανακοίνωσε πως θα οδηγήσει τους Ρώσους συμπατριώτες της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top