Σαλπάρει απόψε το πειρατικό: πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro

Τι ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Πολωνία

Σαλπάρει απόψε το πειρατικό: πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro

Με τις μνήμες από τον θρίαμβο του 2004 να είναι ακόμα ζωντανές, σαλπάρει απόψε το «πειρατικό»: η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Πολωνία (19:00, ΕΤ1), στην πρεμιέρα του Euro 2012!

Την αναμέτρηση θα φιλοξενήσει το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας «Narodowy Stadion», στις εξέδρες του οποίου θα βρίσκονται και περίπου 4.500 Έλληνες, που ταξίδεψαν μέχρι την Πολωνία για να είναι κοντά στην γαλανόλευκη αγαπημένη.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του για την σύνθεση που θα παρατάξει.

Με βάση όσα είδαμε στις προπονήσεις, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός φαίνεται πως το σκέφτεται για την θέση του τερματοφύλακα και του δεξιού ακραίου επιθετικού, τους Χαλκιά και Σαλπιγγίδη να έχουν ένα προβάδισμα έναντι των Σηφάκη και Νίνη.

Στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να παραταχθούν οι: Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκέκας και Σαμαράς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Φράντισεκ Σμούντα εκτιμάται ότι θα παίξει με 4-2-3-1 και τους: Σέσνι, Πίστσεκ, Μπένις, Βασιλέσκι, Περκίς, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Μπλαζικόφσκι, Ομπρανιάκ, Ρίμπους και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν και Κάρλος Κλος Γκόμεθ.

Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής μας είναι στις 12 του μήνα με τους Τσέχους και στις 16 με τους Ρώσους, ενώ, αν καταφέρει και περάσει τη φάση των ομίλων, θα παίξει σε έναν από τους δύο προημιτελικούς στις 21 ή 22 Ιουνίου.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top