Πρώτο σε πωλήσεις το Nissan QASHQAI στο 1o εξάμηνο του 2016

​Πανελλαδικά, στην κατηγορία του

Αναμφισβήτητα το QASHQAI αποτελεί για τη Nissan μια μοναδική συνταγή επιτυχίας, καθώς από το Σεπτέμβριο του 2015 κατάφερε να γίνει το μοντέλο που έσπασε το φράγμα των 500 χιλιάδων παραχθέντων αυτοκινήτων στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα, στο εργοστάσιο παραγωγής της Nissan. Για τον λόγο αυτό, η Nissan κατασκευάζει ένα νέο QASHQAI κάθε 62 δευτερόλεπτα (ή 58 ανά ώρα), προκειμένου να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
140716105907_7804.jpg
Το Nissan QASHQAI διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή. Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, αλλά και με συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το QASHQAI αντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2016 πανελλαδικά, όπου το Nissan QASHQAI κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας (C segment), με 1.438 ταξινομήσεις.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top