Που παραδόθηκε η πρώτη Ford Mustang στην Ελλάδα

Στον εκθεσιακό χώρο της Ford Σφακιανάκης

Που παραδόθηκε η πρώτη Ford Mustang στην Ελλάδα
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παράδοση της 1ης νέας Ford Mustang στο FordStore, τον ανακαινισμένο πρότυπο εκθεσιακό χώρο της Ford, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Σφακιανάκης στην Λ. Βουλιαγμένης 574, στην Αργυρούπολη.

Οι ετοιμασίες των υπευθύνων της Ford Σφακιανάκης, για την ξεχωριστή στιγμή της παράδοσης, ξεκ��νησαν από νωρίς το πρωί με την τοποθέτηση της εντυπωσιακής νέας Ford Mustang, στο σημείο παραλαβής νέων αυτοκινήτων εντός του FordStore.

Το απαλό κάλυμμα, που άφηνε να διαγράφεται η φαρδιά και χαμηλή σιλουέτα της νέας Mustang, έως τη στιγμή της αποκάλυψης του στον πελάτη, δημιούργησε εικόνα μυστηρίου και ενίσχυε το αίσθημα της προσμονής στους παρευρισκόμενους.

Τη στιγμή της αποκάλυψης, που πραγματοποιήθηκε από τον Βrand Manager Διονύση Παναγόπουλο, χαμόγελα και ικανοποίηση γέμισαν τον εντυπωσιακό χώρο.

Το FordStore όμως, δεν σημαίνει μόνο Mustang και Vignale. Στον εκθεσιακό χώρο της Ford Σφακιανάκης, μπορείτε να γνωρίσετε όλη τη γκάμα μοντέλων της Ford, από επιβατικά μέχρι τα επαγγελματικά, σε μια προσέγγιση επίδειξης, που δεν έχετε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν στη χώρα μας.

Bαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top