Η «σιδηρά» κυρία της Ford αποχώρησε

Μετά από 16 χρόνια άψογης συνεργασίας

Η «σιδηρά» κυρία της Ford αποχώρησε
Η Κυρία Χρύσα Αγρογιάννη αποχώρησε από την θέση της διευθύντριας επικοινωνίας της Ford Motor Hellas. Για εμάς τους δημοσιογράφους η Χρύσα από την θέση που κατείχε, ήταν η «σιδηρά» κυρία που έλυνε άμεσα όλα τα ζητήματα που προέκυπταν, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην Ελληνική αντιπροσωπεία όσο και στον ειδικό τύπο. Και όλα αυτά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική εποχή για τον χώρο του αυτοκινήτου
xrysa agrogiannh 2.jpg
Με ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο: «χαιρετώ προσωπικά την 4η εξουσία και όλους εσάς» έκανε γνωστό το …διαζύγιο της με την εταιρεία έπειτα από 16 χρόνια
«Μετά από 16 χρόνια με τη Ford, έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τη Ford Motor Ελλάς και να θέσω τον εαυτό μου σε μια νέα, εναλλακτική περίοδο. Αφιέρωσα τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μου στη Ford. Στη Ford έζησα σημαντικές επαγγελματικές εμπειρίες. Μοιραστήκαμε μαζί μοναδικές εμπειρίες. Οδηγήσαμε πρώτοι στην Εγνατία με το Mondeo. Ταξιδέψαμε από την Μεγάλη Ελλάδα με το Fiesta, στις Αλησμόνητες Πατρίδες με το Focus, και από την Αδριανούπολη με το C-Max ως την κορυφογραμμή των βουνών της Κρήτης με το Ranger.
χρυσα αγρογιαννη.jpg
Εργάστηκα για μια από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο, δούλεψα σε σημαντικά projects, όπως το λανσάρισμα του T-Bird στην Μινεσότα, απέκτησα νέες γνώσεις, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους και νέους τόπους και μαζί με εσάς συνέβαλα σημαντικά σε ένα από τα μεγαλύτερα come-backs εταιρείας στα χρονικά της αυτοκινητιστικής αγοράς στον τόπο μας. Δεν μου είναι εύκολο να σας πω «αντί��».
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας για τη συνεργασία και σας εύχομαι Υγεία και Δύναμη για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αυτοκινήτου».

Εμείς σε ευχαριστούμε Χρύσα μέσα από την καρδιά μας.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top