Opel Vivaro Surf Concept για lifestyle

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη

Opel Vivaro Surf Concept για lifestyle
Το Opel Vivaro γίνεται όχημα lifestyle με το Vivaro Surf Concept. Η κομψή, επιβατική έκδοση είναι ιδανική για σπορ δραστηριότητες. Υπερσύγχρονη τεχνολογία περιλαμβάνει έναν 140 ίππων BiTurbo CDTI κάτω από το καπό με ροπή 340 Nm που επιταχύνει το Vivaro Surf Concept μέχρι την τελική ταχύτητα των 180 km/h. Η έκδοση ecoFLEX με Start/Stop απαιτεί μόνο 6,1 lit diesel / 100 km, που αντιστοιχεί σε 160 grams CO2 / km (προκαταρκτικές τιμές).

Πέντε έως έξι επιβάτες (ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων) μαζί με όλο τον σπορ εξοπλισμό τους χωράνε άνετα στο Opel Vivaro Surf Concept. Το ευρύχωρο CrewCab van δείχνει ότι οι έξοχες ικανότητες μεταφοράς φορτίου μπορούν να συνδυάζονται με υψηλά επίπεδα άνεσης και στυλ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί μία ιδιαίτερα πρακτική λεπτομέρεια: Διαθέτει ανεξάρτητο χώρο φόρτωσης 3.2 m3 – ή 4.0 m3 για την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Επομένως, το Opel Vivaro Surf Concept είναι ιδανικό για τη μεταφορά βρεγμένου ή βρόμικου εξοπλισμού μετά από μία εκδρομή στη θάλασσα ή στα βουνά χωρίς καν αυτό να γίνει αντιληπτό από τους επιβάτες.

Η πρώτη έκδοση αυτού του μοδ��του, σπορ οχήματος ελεύθερου χρόνου γιορτάζει το ντεμπούτο της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης .

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top