Η Kia Motors κερδίζει την δεύτερη θέση στην αξιολόγηση ποιότητας της JD Power για το 2015

Το Sorento και το Soul πήραν τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία τους

Η Kia Motors κερδίζει την δεύτερη θέση στην αξιολόγηση  ποιότητας της JD Power για το 2015
Με περισσότερα μοντέλα στο δρόμο από ό, τι ποτέ πριν, η Kia Motors έφθασε σε ένα ακόμα ιστορικό ορόσημο σήμερα, όταν η JD Power αναγνώρισε τη Kia ως τη μάρκα με το δεύτερο υψηλότερο σκορ σε ολόκληρη τη βιομηχανία στη Μελέτης Ποιότητας για το 2015 (Ιnitial Quality Study).

H βαθμολογία της Kia βελτιώθηκε κατά 20 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή της το 2014, αυξήθηκε δηλαδή κατά 4 θέσεις και βρίσκεται στη δεύτερη θέση συνολικά ανάμεσα σε 33 μάρκες αυτοκινήτου, πίσω ακόμα μόνο από την Porsche.

Η βαθμολογία της Kia ενισχύθηκε από τις κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις των δύο best-seller οχημάτων της εταιρίας το Soul και το Sorento - ενώ το Rίο, Optima, Cadenza, Sportage και Grand Carnival κατατάχθησαν στην πρώτη τριάδα των αντίστοιχων κατηγοριών.

Εδώ και 29 χρόνια, η ετήσια μελέτη IQS της JD Power αναλύει τις απαντήσεις των ιδιοκτητών των οχημάτων σε 26 κατηγορίες, οι οποίοι αξιολογούν την οδηγική εμπειρία, τον κινητήρα και τις επιδόσεις των οχημάτων τους καθώς και ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που αφορούν στην ποιότητα μέσα στις πρώτες 90 ημέρες από την ιδιοκτησία.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top