Το πρωτότυπο όχημα της Peugeot Foodtruck προσφέρει... γεύματα

Ένα ρεστοράντ σε τροχούς

Η PEUGEOT παρουσίασε στις 2 Απριλίου το συναρπαστικό Foodtruck σε μία ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ιστορική αγορά Carreau du Temple στο Παρίσι. Το πρωτότυπο όχημα συνδυάζει νέες καινοτόμες εμπειρίες προσφέροντας υψηλής ποιότητας γρήγορα γεύματα.

Το PEUGEOT Foodtruck εμπνεύσθηκε και σχεδιάστηκε από το Peugeot Design Lab - το παγκόσμιο στούντιο σχεδίασης της μάρκας - και ξεχωρίζει από την σικ ονομασία Le Bistrot du Lion.

Το νέο ρεστοράν πάνω σε τροχούς θα δώσει το παρόν και στο Milan Design Week 2015 στις 14 Απριλίου, προτού στηθεί έξω από το Γαλλικό Περίπτερο στην διεθνή έκθεση Expo Milano, με θεματικό τίτλο “Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για την Ζωή.”

H ιστορία της PEUGEOT ξεκινά σχεδόν δύο αιώνες πίσω στην Γαλλία, μία χώρα γνωστή για την εξαιρετική της κουζίνα και την τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία της, δυο πεδία στα οποία η γαλλική μάρκα μεγαλουργεί από το 1810, όταν η οικογένεια PEUGEOT από τους μηχανισμούς άλεσης έφτασε να κατασκευάζει λεπίδες πριονιών.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: η πρώτη μηχανή αλέσματος καφέ της PEUGEOT πωλήθηκε το 1840 και ο πρώτος μύλος πιπεριού – με πλήρη εγγύηση για όλη την διάρκεια ζωής- το 1874.

Το 1882 την εμφάνισή του έκανε το πρώτο όχημα PEUGEOT, το πασίγνωστο ποδήλατο Grand-Bi Penny-farthing (με τον τεράστιο μπροστινό τροχό), ενώ μερικά χρόνια αργότερα μία μηχανοκίνητη κατασκευή έθεσε νέα δεδομένα για το μέλλον: το πρώτο αυτοκίνητο PEUGEOT.

Από τότε, η PEUGEOT έχει κατασκευάσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια μηχανοκίνητα οχήματα που κυκλοφόρησαν στους δρόμους του πλανήτη. Μέχρι και το 2015 η PEUGEOT παραμένει ο μοναδικός κατασκευαστής που εξακολουθεί να κατασκευάζει μαγειρικά σκεύη, ενώ παράλληλα δημιουργεί και παράγει οχήματα – αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα- σε εκατομμύρια μονάδες.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top