Σχεδιάστε τη δική σας Alfa Romeo 4C "Safety Car"

Ανοιχτός διαγωνισμός σε όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει τις σχεδιαστικές του ικανότητες

Σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike (SBK), η Alfa Romeo ανακοινώνει ένα μεγάλο διεθνή διαγωνισμό που απευθύνεται σε κορυφαίους σπουδαστές από σχεδιαστικές σχολές, στους οποίους δίνει τη δυνατότητα να δουν την καλλιτεχνική τους δημιουργία να εμφανίζεται στις αγωνιστικές πίστες με την Alfa Romeo 4C, το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας στο φημισμένο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών.

Oι τρεις καλύτερες από τις εμφανίσεις που θα υποβληθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τρία αγωνιστικά Σαββατοκύριακα του SBK η καθεμία, για να τις θαυμάσουν οι οπαδοί των αγώνων μοτοσυκλέτας στις πίστες αλλά και οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τους αγώνες.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σχεδιαστικές σχολές στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Στα ιδρύματα που συμμετέχουν συμπεριλαμβάνονται τα IED (Ιταλία και Ισπανία), Elisava (Ισπανία), Royal College of Arts (Μεγάλη Βρετανία), Marangoni (Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Κίνα) and Delf (Ολλανδία).

Επιπλέον εκτός από τους σπουδαστές των πανεπιστημίων, ο διεθνής αυτός διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε επιθυμεί να δοκιμάσει τις σχεδιαστικές του ικανότητες, ώστε να δημιουργήσει την πιο ελκυστική εμφάνιση.

Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου οι επισκέπτες του ιστότοπου της Alfa Romeo (http://www.alfaromeo.com) θα έχουν πρόσβαση σε μία ειδική ενότητα αφιερωμένη στο διαγωνισμό (http://www.alfaromeo.com/yoursafetycar), απ' όπου θα μπορούν να κατεβάσουν τη φωτογραφία της Alfa Romeo 4C, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους για να σχεδιάσουν τη δική τους πρόταση για την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να στείλει το πολύ μέχρι 3 σχέδια.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επισκέπτες του ιστοτόπου της Alfa Romeo και των καναλιών της μάρκας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κλπ.) θα μπορούν να δουν τις εμφανίσεις με τις οποίες παρουσιάστηκε η 4C ως αυτοκίνητο ασφαλείας στις διάφορες πίστες και το Σχεδιαστικό Κέντρο της Alfa Romeo θα είναι διαθέσιμο με προτάσεις για να βοηθήσει αυτούς που θα θέλουν να υποβάλλουν συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Από τις 19 Μαρτίου μία επιτροπή ειδικών, που θα περιλαμβάνει σχεδιαστές και διευθυντικά στελέχη της Alfa Romeo και του σχεδιαστικού κέντρου της FCA, θα εξετάσει τις δουλειές που έχουν υποβληθεί και θα διαλέξει τις τρεις καλύτερες.

Οι ευκαιρίες για τους νικητές δεν τελειώνουν με τη δημιουργία της δικής τους πρότασης και την εμφάνισή της ενώπιον του κοινού στις αγωνιστικές πίστες. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για μία πρακτική άσκηση στο Σχεδιαστικό Κέντρο της Alfa Romeo στο τμήμα σχεδίασης της FCA στο Τορίνο, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της σχεδιαστικής δραστηριότητας στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top