Ένα Fiat Doblo για την οικογένεια

Με πλούσιο εξοπλισμό

Ένα Fiat Doblo για την οικογένεια
Πολύ καλό για ταξίδι, για να περνάς χρόνο με τους φίλους σου, αλλά και εξαιρετικός συνεργάτης για ταξίδια αναψυχής. Το νέο Doblò"Active Family Space" καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας με 7 καθίσματα, χώρο αποσκευών 790 λίτρων (ο κορυφαίος στην κατηγορία του), άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και ένα διαιρούμενο πίσω κάθισμα κατά 60/40.

Καινοτόμα, φιλικά στοιχεία έχουν προστεθεί στο πακέτο τεχνολογικού εξοπλισμού, κάνο��τας πάντα ελκυστική την εμπειρία της μετακίνησης με το νέο Doblò. Το πιο σπουδαίο από αυτά είναι το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την έγχρωμη οθόνη αφής 5", που μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά με αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης.

Το νέο Doblò εξοπλίζεται με μια από τις πιο πλήρεις και λειτουργικές γκάμες κινητήρων στην κατηγορία του με όχι λιγότερες από 5 επιλογές κινητήρων βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου και με ισχύ από 90 έως 120 ίππους.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, φέρει το πιο εξελιγμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ευστάθειας, το οποίο συμπεριλαμβάνει ABS με EBD, ESC με ASR, HBA και Hill-Holder.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται με τους εμπρός και πλευρικούς αερόσακους (οι πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής περιλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις) και με το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.

Βαγγέλης Γκούμας







Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top