Η Hyundai Motor εγκαινίασε τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της στην Ευρώπη

Οι πελάτες απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον

Η Hyundai Motor εγκαινίασε τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της στην Ευρώπη
Η Hyundai Motor έθεσε σε λειτουργία τη μεγαλύτερη αντιπρο��ωπεία της Ευρώπης προβάλλοντας τη νέα παγκόσμια εταιρική ταυτότητα του εμπορικού της χώρου.

Βρίσκεται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και είναι μία από τις 200 αντιπροσωπείες στην Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με τη νέα ταυτότητα έως το τέλος του 2014, είναι κοντά στις εγκαταστάσεις της Hyundai Motor Europe και λειτουργεί από το νέο συνεργάτη του δικτύου της «Delta Automobile».

Η διώροφη κάθετη μονάδα διαθέτη έκθεση αυτοκινήτων εκτάσεως 2.466 μ2 και επιπλέον χώρο 2.000 μ2 για το συνεργείο της μονάδας. Διαθέτει ένα ζεστό εξωτερικό σε χάλκινες αποχρώσεις, όπου σε συνδυασμό με το φυσικό φως που ρέει από τον εσωτερικό χώρο, έχει ως αποτέλεσμα ένα φωτεινό, ευάερο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Οι πελάτες απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον, με αίθουσες αναμονής και υπολογιστές tablet που δίνουν στους επισκέπτες μια νέα διάσταση, στην οποία μπορούν να διερευνήσουν τη μάρκα Hyundai. Μέχρι το 2018, 6.000 αντιπροσωπείες της Hyundai Motor σε παγκόσμιο επίπεδο θα διαθέτουν τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top