Η Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

To διοργανώνει η επιτροπή συμπαράστασης Ιταλών Ελλάδας

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει και φέτος την επιτροπή συμπαράστασης Ιταλών (CO.AS.IT) της Ελλάδας, που θα διοργανώσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Σχολής (οδός Μητσάκη 18, Πατήσια) το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.

Ο σύλλογος είναι ο μοναδικός οργανισμός που ασχολείται ενεργά με τις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που μένουν στην Ελλάδα και οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες και έχουν ανάγκη υποστήριξης. Η φιλανθρωπική εκδήλωση ‘’Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar”- φιλοξενεί περίπου 30 τραπέζια/stands με Ιταλικά προϊόντα και συμπεριλαμβάνει λαχειοφόρο αγορά με πολλά εκλεκτά προϊόντα.

Η διήμερη αυτή εκδήλωση αντιπροσωπεύει μία ένδειξη αλληλεγγύης για την Ιταλική και Ελληνική συλλογικότητα και ταυτόχρονα προωθεί το “made in Italy” στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι επισκέπτες, μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που διατίθενται από Ιταλικές και Ελληνικές εταιρείες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Όλα τα έσοδα, θα διατεθούν στις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης. Το bazaar είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες: Σάββατο 29 Νοεμβρίου από τις 10.30 έως τις 18.00 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου από τις 10.30 έως τις 16.00, ενώ στις 16.00 θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Για την αγορά λαχνών, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6724032 ή 6934039842.

Βαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top