Golden Rally Show 2014

Η γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου

Golden Rally Show 2014
Το 1992, διοργανώθηκε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Σ.Ο.Α.Α.) μια γιορτή αγωνιστικού αυτοκινήτου με τίτλο "Μεμόριαλ Νίνο", στη μνήμη του πρόωρα χαμένου οδηγού Κώστα -Νίνο- Σαμαρόπουλου.

Η διοργάνωση από φέτος ονομάζεται πλέον "Golden Rally Show" (GRS) και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η διεξαγωγή της έχει προγραμματιστεί για τις 20-21 Δεκεμβρίου 2014 στην καρδιά της Αθήνας, το Ο.Α.Κ.Α.

Ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο για τους θεατές και με μεγάλες δυνατότητες αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά ταυτόχρονα και με μια “βαριά” αγωνιστική ιστορία, όπως οι υπερειδικές διαδρομές των Ράλι Ακρόπολις των ετών 2005 και 2006.

Ο αγώνας αποτελείται από συνολικά 4 ειδικές διαδρομές με χρονική διαφορά μεταξύ τους είκοσι λεπτών. Κατά τη διάρκεια των εικοσαλέπτων αυτών (δια��είμματα) 20 τυχεροί θεατές που έχουν αναδειχθεί μετά από κλήρωση, έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν ένα από τα τέσσερα προεπιλεγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην πίστα του αγώνα.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε τη δημιουργία πίστας κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς φίλους του αθλήματος και την εκτέλεση σεμιναρίων οδικής συμπεριφοράς από τον οδηγό αγώνων “Ιαβέρη” .

Βαγγέλης Γκούμας







Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top