Η Mercedes-Benz επιτίθεται

Με 12 νέα μοντέλα και τον κωδικό G-Code

Η Mercedes-Benz επιτίθεται
Η Mercedes ξεκινά νέα επιθετική στρατηγική ανάπτυξης, με 12 νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν έως το 2020 . Ο στόλος θα ενισχυθεί με 10 νέα plug-in υβριδικά μοντέλα για να μειώσει δραστικά τη συνολική κατανάλωση του στόλου στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση τους νέους πιο αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών της ΕΕ αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το 2020.

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα θα είναι . το GLE Coupe , S-class Maybach, S-class Maybach Pullman, CLA Shooting Brake, C-Class Cabriolet , GLC Coupe και μια έκδοση παραγωγής του νέου πρωτότυπου της εταιρείας G-Code με μήκος 4,1 μέτρα, πλάτος 1,9μ. και ύψος 1,5μ. με φουτουριστικό design αι κάμερες τοποθετημένες στις κολόνες που αντικαθιστούν τους κλασικούς καθρέπτες.

To G-Code κινεί τους μπροστινούς τροχούς με κινητήρα υδρογόνου εσωτερικής καύσης που δεν χρειάζεται κυψέλες καυσίμου και τους πίσω τροχούς με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Το απίστευτο είναι ότι εκτός από την φόρτιση που γίνεται με την πρίζα ,η πρωτοποριακή χρωματική επίστρωση, ί με μια “πολυβολταϊκή” βαφή λειτουργεί ως ηλιακό κύτταρο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, φορτίζει τις μπαταρίες συλλέγοντας ηλεκτροστατική ενέργεια από τον αέρα και την τριβή του στην επιφάνεια.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top