Η Abarth στο σαλόνι αυτοκινήτου το Παρίσι

H ξενάγηση αρχίζει με 695 biposto

Η Abarth στο σαλόνι αυτοκινήτου το Παρίσι
Το περίπτερο της Abarth θα ξεναγήσει το κοινό στο Σαλόνι του Παρισιού με το 695 biposto -190 ίππων, με 997 κιλά και τη καλύτερη αναλογία βάρους/ίππων στην κατηγορία του (5,2 κιλά ανά ίππο) Το αποτέλεσμα είναι το πιο δυνατό Abarth 500 που κατασκευάστηκε ποτέ. Το αποδεικνύει και η τελική του ταχύτητα, η οποία φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.

Ακολουθεί η 'Customisation Area', όπου οι επιδόσεις συναντούν το προσωπικό γούστο για να δημιουργήσουν από 595 πιθανές επιλογές εξατομίκευσης. Το 595 Competizione θα βρίσκεται στην έκθεση για να εκπροσωπήσει το πιο σπορ, αυθεντικό πιστεύω της μάρκας.

Η περιήγηση τελειώνει με το 595C Turismo στην 'Empowerment Area', με μια πρόσκληση για να ανακαλύψει ο επισκέπτης την έννοια των «επιδόσεων για κάθε μέρα» στο 'Collector's Garage': οι νέες επίσημες συλλογές και αναμνηστικά αγωνιστικά της Abarth θα βρίσκονται στην έκθεση.

Εκτός όμως από τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνωρίζουν τα μοντέλα της Abarth, στο Παρίσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και μια σειρά επιλογών από κιτ και αξεσουάρ φτιαγμένα από τη Mopar -τη μάρκα της Fiat Chrysler Automobiles για τις after sales υπηρεσίες, τα είδη φροντίδας, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ.

Αυτά συμπληρώνουν τη γκάμα και το στόχο για μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη που γιορτάζει η Abarth. Πιο συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα βελτίωσης με κιτ και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της Abarth, για τους οδηγούς που θέλουν το υψηλότερο επίπεδο εξατομίκευσης: πέντε σετ του κινητήρα, τρία συστήματα πέδησης και τρία ανάρτησης, κιτ για το στιλ και ένας αυξανόμενος αριθμός από εξαιρετικά αξεσουάρ επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Abarth. Τα κιτ και τα αξεσουάρ είναι επίσης διαθέσιμα από την επίσημη ιστοσελίδα e-commerce της Abarth (http://www.abarthstore.com).

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top