To Hyundai i30 παίζει... δυνατά «μπάλα».

Με τριπλά προνόμια και προνομιακό εξοπλισμό GoBrasil

To Hyundai i30  παίζει...  δυνατά «μπάλα».
H Hyundai Ελλάς, στα πλαίσια της χορηγίας της Hyundai στο Μουντιάλ, ενισχύει ακόμη περισσότερο τις εκδόσεις του i30. Η έκδοση i30 Go!Brazil προσφέρεται με κινητήρα Turbo Diesel1.4 λίτρα με ροπή 22,4 κιλά, ιπποδύναμη 90 ίππους, 6τάχυτο κιβώτιο και κατανάλωση 4,3 λίτρα / 100 χλμ.

Οι πελάτες της εταιρείας που θα τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους από 25 Ιουνίου 2014 έως και 31 Ιουλίου 2014 στο δίκτυο επισήμων εμπόρων της Hyundai θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αρχικά το άμεσο οικονομικό όφελος που φθάνει στο ποσό των 3.000 ευρώ και περιλαμβάνει εκπτωτική παροχή της Hyundai καθώς επίσης και το όφελος απόσυρσης, εάν φυσικά ο πελάτης διαθέτει σχετικό τίτλο.

Ακόμη προσφέρεται δωρεάν πρόγραμμα τριετούς συντήρησης και φροντίδας καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει το σύνολο των εργασιών, ανταλλακτικών και τεχνικών ελέγχων, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, για 3 συνεχόμενα έτη από την ημερομηνία αγοράς του οχήματος.

Η επετειακή έκδοση i30 Go!Brasil,εκτός όλων των παραπάνω, πλαισιώνεται από κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων (EURONCAP), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με μέγιστο εύρος καλύψεων και χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν προνομιακή οδική φροντίδα Hyundai και 5 χρόνια δωρεάν οπτικούς ελέγχους, άνεση, εργονομία.

Eπιπλέον υπάρχει και πλούσιος πρόσθετος εξοπλισμός αναφέροντας ενδεικτικά Ζάντες αλουμινίου 16”, Διζωνικό Κλιματισμό, Cruise Control, προαιρετικά πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή κ.λπ. σε προνομιακή τιμή.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top