ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εννέα νεκροί κατά τη διάρκεια αγώνα με monster truck-VIDEO ντοκουμέντο

Θρήνος στο Μεξικό-Τραγικές εικόνες από το δυστύχημα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εννέα νεκροί κατά τη διάρκεια αγώνα με monster truck-VIDEO ντοκουμέντο

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα με monster truck στο Μεξικό, όταν τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου έπεσε πάνω στους θεατές του αγώνα.

628x471.jpg
Από τη μοιραία πρόσκρουση, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, ανάμεσα τους και τρία παιδιά, ενώ 79 άτομα τραυματίστηκαν.

Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στο φράγμα Ελ Ρεχόν, περίπου 370 χιλιόμετρα νότια από τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

mexico-monster-truck-100613-2.jpg
Δυστυχώς, ανάμεσα στα θύματα είναι δυο κοριτσάκια 6 και 7 ετών, και ένα αγοράκι 12 ετών. Από τους 79 τραυματίες, οι 46 νοσηλεύονται και οι 33 πήραν εξιτήριο.

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ MONSTER TRUCK:

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, ο 51χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους θεατές, μιας και πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

monster-truck-_2693926b.jpg
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τσιουάουα, Σίζαρ Ντουάρτε ανάρτησε στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, ότι σοκαρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων, ενώ διέταξε τριήμερο πένθος και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν δωρεά αίματος για τους τραυματίες.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top