Ακόμα μια χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ μάς κάνει περήφανους, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την κατάσταση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την εθνική ομάδα νέων ανδρών.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ, δήλωσε: «Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Ευρώπης χάρη στα παιδιά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Νέων Ανδρών. Το μέλλον της χώρας δίνει τις δικές του απαντήσεις βροντοφωνάζοντας πως η Ελλάδα μπορεί να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για να προχωρήσει μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές τους, την ομοσπονδία και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία».

«Νάτοι οι Πρώτοι σε όλη την Ευρώπη! Μπράβο ρε Μάγκες! Περηφάνια & συγκίνηση για την Εθνική Νέων Ανδρών!» έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Και μετά από μια καταιγίδα αρνητικών ειδήσεων έρχεται η Εθνική Νέων και κατακτά το ευρωπαϊκό χρυσό! Παιδιά ευχαριστούμε».

Tags: