«Η σιωπή του κ.Τζανακόπουλου στο ερώτημά σας για τον κ.Καμμένο (σχετικά με τη γραβάτα) ήταν δηλωτική» είπε αρχικά, απευθυνόμενος στη Μάρα Ζαχαρέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «ευχάριστο» το γεγονός, που «επιτέλους ο κος Τζανακόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να μετρηθούμε με αριθμούς, με αυτά δηλαδή που δεν σηκώνουν αμφιβολία» και συνέχισε λέγοντας: «Τι μας είπε ο κος Τζανακόπουλος; Ότι σήμερα το 10ετές ομόλογο ήταν 5,60%, ότι θα πέσει παρακάτω και ότι αυτό το θεωρεί πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ένα πολύ καλό βήμα για την έξοδό μας στις αγορές».

Ο κος Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «τον Μάιο του 2014 δανειστήκαμε με 4,75% και σήμερα ο κος Τζανακόπουλος μάς είπε ότι είμαστε στο 5,60%. Άρα ο κος Τζανακόπουλος και ο κος Τσίπρας, αν όλα πάνε καλά, θα ‘θελαν να φτάσουν την Ελλάδα εκεί που ήταν η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά. Το λέω για να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε και που πηγαίνουμε».

«Δεύτερο ψέμα που είπε ο κος Τζανακόπουλος είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έλεγε ότι έχουν δεσμεύσει τη χώρα σε 10 χρόνια πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%. Ψέμα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πολλές φορές στη Βουλή για 5 χρόνια» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος, αφού ανέφερε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας μας είναι τελευταίος σε όλη την ευρωζώνη, επεσήμανε ότι αυτός είναι ο λόγος που η ΝΔ ζητά εκλογές. 

Δείτε όλα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Tags: