Άδωνις Γεωργιάδης στο STAR: Τα ψέματα Τσίπρα- Τζανακόπουλου

Η επόμενη μέρα του Eurogroup και το "κόστος" για την Ελλάδα

«Η σιωπή του κ.Τζανακόπουλου στο ερώτημά σας για τον κ.Καμμένο (σχετικά με τη γραβάτα) ήταν δηλωτική» είπε αρχικά, απευθυνόμενος στη Μάρα Ζαχαρέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «ευχάριστο» το γεγονός, που «επιτέλους ο κος Τζανακόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να μετρηθούμε με αριθμούς, με αυτά δηλαδή που δεν σηκώνουν αμφιβολία» και συνέχισε λέγοντας: «Τι μας είπε ο κος Τζανακόπουλος; Ότι σήμερα το 10ετές ομόλογο ήταν 5,60%, ότι θα πέσει παρακάτω και ότι αυτό το θεωρεί πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ένα πολύ καλό βήμα για την έξοδό μας στις αγορές».

Ο κος Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «τον Μάιο του 2014 δανειστήκαμε με 4,75% και σήμερα ο κος Τζανακόπουλος μάς είπε ότι είμαστε στο 5,60%. Άρα ο κος Τζανακόπουλος και ο κος Τσίπρας, αν όλα πάνε καλά, θα ‘θελαν να φτάσουν την Ελλάδα εκεί που ήταν η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά. Το λέω για να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε και που πηγαίνουμε».

«Δεύτερο ψέμα που είπε ο κος Τζανακόπουλος είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έλεγε ότι έχουν δεσμεύσει τη χώρα σε 10 χρόνια πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%. Ψέμα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πολλές φορές στη Βουλή για 5 χρόνια» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος, αφού ανέφερε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας μας είναι τελευταίος σε όλη την ευρωζώνη, επεσήμανε ότι αυτός είναι ο λόγος που η ΝΔ ζητά εκλογές. 

Δείτε όλα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top