Επίθεση Κουμουτσάκου σε Καμμένο για Σκόπια: Γνήσιος λαϊκιστής, επιχειρεί σκόπιμα να εξαπατήσει

Παραπέμπει ένα απόσπασμα από την επίσημη θέση της κυβέρνησης για το θέμα της ονομασίας, όπως είναι αναρτημένη στο υπουργείο Εξωτερικών

Επίθεση Κουμουτσάκου σε Καμμένο για Σκόπια: Γνήσιος λαϊκιστής, επιχειρεί σκόπιμα να εξαπατήσει

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο, που χθες ξεσπάθωσε κατά της ΝΔ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τόνισε πως δεν δέχεται καμία χρήση του όρου Μακεδονία, εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρέθεσε ένα απόσπασμα από από την επίσημη θέση της κυβέρνησης για το θέμα της ονομασίας, όπως είναι αναρτημένη στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η θέση μας είναι σαφής: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή».

«Η θέση της κυβέρνησης για τα Σκόπια είναι αυτή της φωτογραφίας. Ο ΥΕΘΑ την ξέρει καλά. Ως γνήσιος λαικιστής, επιχειρεί να σκόπιμα να εξαπατήσει» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος και προσθέτει: «Το πρόβλημα του κ. Καμμένου δεν είναι με τη ΝΔ, αλλά πρωτίστως με την ίδια του την κυβέρνηση. Άλλα λέει ο ίδιος και άλλα ο κ. Κοτζιάς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top