Βαρύ το κλίμα! Όπου πηγαίνουν… «τα ακούνε» υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πυκνώνουν τα επεισόδια στην επαρχία

Βαρύ το κλίμα! Όπου πηγαίνουν… «τα ακούνε» υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο λαός δείχνει τελευταία όλο και πιο συχνά , την οργή και την αγανάκτησή του και το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάρος: Φραστική επίθεση στον Νίκο Μανιό

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα σήμερα στο star.gr, o βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Μανιός δέχτηκε φραστική επίθεση στην Πάρο, κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του σε συγκέντρωση –του παριανού λαού που έγινε την Κυριακή στην Παροικιά, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

Όπως αναφέρει το parianostypos.gr, ο κ. Μανιός, στη σύντομη ομιλία του προς το πλήθος, εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τον αγώνα τους, δηλώνοντας και ο ίδιος την αντίθεσή του στην απόφαση μετατροπής της Πάρου σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Ωστόσο, όταν ανέφερε ότι η απόφαση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο ελήφθη από προηγούμενη κυβέρνηση, δέχτηκε λεκτική επίθεση από πολίτες.

«Εδώ είναι του Δήμου. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πολιτική!»

«Πήγαινε να πουλήσεις καμιά βραχονησίδα» είπαν στον Ζουράρι στο Ηράκλειο

Την περασμένη Κυριακή, αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση για τις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Ηράκλειο Κρήτης . «Πήγαινε να πουλήσεις καμιά βραχονησίδα» του είπαν, την στιγμή που πήγε να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της Πλατείας Ελευθερίας.

Ρέθυμνο: Αγανακτισμένος πολίτης τα έχωσε στον Ξανθό 

Όμως και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, το περασμένο Σάββατο, μετά την παρέλαση στο Ρέθυμνο, έτυχε «θερμής υποδοχής» από αγανακτισμένο πολίτη.

Ο πολίτης πλησίασε τον υπουργό Υγείας και του ζήτησε τον λόγο για το «ψαλίδι» στο επίδομα παιδιού για 49.000 συνταξιούχους.

«Είναι παρεπόμενο μιας οδυνηρής συμφωνίας κι ενός οδυνηρού συμβιβασμού», απάντησε ο κ.Ξανθός, όμως ο πολίτης ... δεν πείστηκε και συνέχισε: «Με ποιο δικαίωμα; Κόψτε από την τσέπη σας! 49.000 Έλληνες έχασαν το επίδομα παιδιού».

«Και 2,5 εκατομμύρια Έλληνες που δεν είχαν περίθαλψη, έχουν τώρα αυτή την περίοδο, με απόφαση της κυβέρνησης», ανταπάντησε ο Υπουργός με τον πολίτη να αναρωτιέται, απευθυνόμενος στον Ανδρέα Ξανθό: «Τι θα κάνουν οι οικογένειες; Θα διαλύσω την οικογένεια μου; Δε σε καθαρίζω εγώ καλύτερα;».

Η συζήτηση έγινε ακόμα πιο θερμή στο τέλος, όταν ο υπουργός επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες στα Μέσα Ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top