ΒΟΜΒΑ Λεβέντη: «Ναι» σε συνεργασία με ΝΔ αλλά…. υπό έναν όρο!

«Να δεχθεί ο Μητσοτάκης τα 9 σημεία την επόμενη των εκλογών»

Ανοικτός σε συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνει ο Βασίλης Λεβέντης.

Όπως είπε μιλώντας στον Real FM, θα μπορούσε να κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ, εάν ήταν πρώτο κόμμα στις εκλογές, «αρκεί να τηρήσουν τα 9 σημεία».

«Εμείς δεν ζητούμε υπουργεία, δεν ζητάμε τίποτα ως λάφυρο. Εμείς ευχαρίστως θα δώσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει η Ένωση Κεντρώων, Δέκα-είκοσι βουλευτές ευχαρίστως τους προσφέρει στο πρώτο κόμμα προς σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς να ζητάμε ούτε μία γενική γραμματεία, ούτε ένα υπουργείο, τίποτα απολύτως» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε: «Αρκεί να μου δώσουν την υπόσχεση, ο πρωθυπουργός δηλαδή, ότι εντός 6μήνου οι 300 βουλευτές θα γίνουν 200, οι συντάξεις των πλουσίων, οι 80.000, θα καταργηθούν για να βοηθήσουμε μονογονεϊκές μητέρες, αναπήρους και πολύτεκνους και οι πολλές συντάξεις να συγχωνευτούν σε μία με ανώτερο πλαφόν τα 1500 ευρώ».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «τρικ» τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα συνεργαστεί με αυτούς «που μας έβαλαν στα μνημόνια και που με ρουσφέτια πτώχευσαν τη χώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top