ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ on air Πολάκης-Γεωργιάδης: «Είσαι μέσα στα σκ@τ@» - «Θα πας φυλακή»!

«Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα» - «Είσαι τρελός!»

Μια απίστευτη λογομαχία με βαριές κουβέντες είχαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή την κόντρα τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τις τιμές στα φάρμακα, αλλά και την ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης (για να τα πουν «φάτσα κάρτα» στη Βουλή, όπως τον είχε προκαλέσει ο κ. Πολάκης), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήρε τηλέφωνο την ώρα που μιλούσε στο Kontra o αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο κ. Γεωργιάδης επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο πολύ λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές» είπε φωνάζοντας ο κ. Πολάκης.

«Τον έχω προκαλέσει δημοσίως να μαζέψει 30 υπογραφές…» πρόσθεσε, με τον κ. Γεωργιάδη να τον διακόπτει και τον κ. Πολάκη να αντιδρά έντονα: «Μη με κόβεις, μη μιλάς! Τώρα μουρμου!».

«Έχει βγει γύρα στα κανάλια προσπαθώντας να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας» είπε στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με την ένταση να ανεβαίνει πολλές φορές ανάμεσα σε αυτόν και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Θα πω τα ονόματα στη Βουλή» είπε, με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Γιατί δεν τα λέτε τώρα;».

«Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα. Μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις. Γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ@τ@» είπε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Το ’13 υπέγραψε (σ.σ.: ο κ. Γεωργιάδης) δελτίο τιμών φαρμάκων και με μια διάταξη άλλαξε την τιμή σε ένα φάρμακο, το οποίο αντί να πάει στα 509 ευρώ πήγε στα 769 ευρώ».

«Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός!» φώναξε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων για το ‘15, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη ως τον Σεπτέμβρη η χώρα ήταν σε κλοιό των δανειστών, με δυο εκλογές, με δημοψήφισμα, με δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς» είπε εκ νέου ο κ. Πολάκης.

«Κατάλαβες τι είπες τώρα; Έχεις παραβιάσει το νόμο, θα πας φυλακή! Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα! Τα δύο δελτία τιμών είναι υποχρεωτικά» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Πολάκης, μόλις ολοκλήρωσε την παρέμβασή του, έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να περιμένει να ακούσει τον κ. Γεωργιάδη.

«Χαίρομαι που θα είναι στη Βουλή στις 6 Μαρτίου. Είπε πως θα πει τα ονόματα, αλλά δεν τα είπε παρότι του το ζήτησα. Ελπίζω να μη μας πει στη Βουλή τίποτα για δικαστικό απόρρητο και να μη μας πει πάλι ότι δεν λέει τα ονόματα!» είπε –μεταξύ άλλων- ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top