Τα αναπάντητα ερωτήματα για το τι είπε ο Τόσκας σε Μητσοτάκη- Σαμαρά για την τρομοκρατία

Οι 2 «στόχοι» (;) το πρωί έγιναν στη συνέχεια 7…

Στην επικοινωνία που είχε ο αναπληρωτής υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά,   σχετικά με την τρομοκρατία και την Πόλα Ρούπα,  αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.  

«Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, ενημερώνοντάς τους πως στο κρησφύγετο της Ρούπα βρέθηκαν συγκεκριμένα ευρήματα που έδειχναν ότι ήταν στο στόχαστρο:  Αριθμοί αυτοκίνητων, διευθύνσεις και κάποια ακόμη. Στην πορεία μάθαμε ότι ο κ. Τόσκας  επικοινώνησε και με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Λουκά Παπαδήμο και τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη,  λέγοντάς τους πως σε κάποιες σημειώσεις της Ρούπα βρεθηκε το όνομά τους, χωρίς τίποτα άλλο,  δεν ήταν δηλαδή κάτι ανησυχητικό».     

Όπως πρόσθεσε, «μέχρι εδώ ήταν το ρεπορτάζ. Γιατί τώρα αρχίζουν τα ερωτήματα».  

Τα αναπάντητα  ερωτήματα

Στα αναπάντητα ερωτήματα,  όπως  ανέφερε η Κ. Μακρή, περιλαμβάνονται:  

«Γιατι  ενημέρωσαν τους συγκεκριμένους "στόχους"  με 6 ημέρες καθυστέρηση; Η  Ρούπα συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, σήμερα είναι Τρίτη. Γιατί τόσο μεγάλη καθυστέρηση;  Και αυτό ενώ το ήξεραν,  γιατι σήμερα υπήρχε σχετικό δημοσίευμα σε εφημερίδα. Πρώτα το διέρρευσαν στον Tύπο και μετά ειδοποίησαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;»   

Επισήμανε επίσης, για ακόμη ένα ερώτημα που αιωρείται,   η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star:

«Το πρωί ήταν δυο στο στόχαστρο της Ρούπα και ήταν σοβαρή υπόθεση. Το μεσημέρι έγιναν 7 και τόσο η αστυνομία, όσο   και  το Μέγαρο Μαξίμου άρχισαν να το υποβαθμίζουν και να λένε ότι δεν είναι σοβαρή υπόθεση. Τελικά είναι η δεν είναι;».

Η Κάτια Μακρή, κατέληξε στο  σχόλιό της:

«Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι μια κυβερνητική επικοινωνιακή διαχείριση – ούτε τι εξυπηρετεί. Ξέρω ότι η τρομοκρατία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την διαχειρίζεται κανείς επιφανειακά και επιπόλαια». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top