Σκουρλέτης: Δεν σχεδιάζουμε εκλογές αλλά όλα είναι πιθανά!

Στελέχη της κυβέρνησης παραδέχονται... την πιθανότητα ανατροπών

Κυβερνητικά στελέχη θεωρούν καλό σενάριο να υπάρξει συμφωνία ως τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να μπει τον Μάρτιο η Ελλάδα στην ποσοτική χαλάρωση. Αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης αλλά και οι εκλογές δεν είναι έξω από τη συζήτηση.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, North 98,0: «Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει εκλογές. Θα σας έλεγα ότι αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει όχι από επιλογή της κυβέρνησης, αλλά από μια πλήρη ανατροπή των σημερινών δεδομένων ή μέσα από ένα απόλυτο αδιέξοδο που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείει όταν βρισκόμαστε κάτω από καθεστώς μνημονίου». Βέβαια, ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «σε καμία περίπτωση εμείς δεν το επιθυμούμε ως κυβέρνηση, και θα αγωνιστούμε για να μην γίνει αυτό».

Την ίδια ώρα, η γ.γ του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Πέτη Πέρκα παραδέχτηκε στο STAR: «Προφανώς μπορεί να προκύψει οτιδήποτε. Δεν είναι νέο, δεν είναι είδηση αυτή. Βεβαίως δεν πάμε για εκλογές, δεν είναι στο σχέδιο μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή την πορεία με το κλείσιμο της αξιολόγησης, της ποσοτικής χαλάρωσης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Και βεβαίως ανατροπές (μπορεί να υπάρξουν),  δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό αλλά βεβαίως…»

Δείτε το απόσπασμα με την κ. Πέρκα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top