Στη μία το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία για την έκτακτη παροχή σε συνταξιούχους

Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η ψηφοφορία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την κρίση

Στη μία το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία για την έκτακτη παροχή σε συνταξιούχους

Στη μία το μεσημέρι θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός.

Η τροπολογία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων τίθεται σε ψηφοφορία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον συντονισμό των προνοιακών δράσεων.

Όπως τόνισαν η γραμματέας και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και Κώστας Ζαχαριάδης, η πρωτοβουλία αναλήφθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να καταγραφεί η ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να τοποθετηθούν όλοι οι βουλευτές δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχουν -όπως τόνισαν- «διακυμάνσεις στον δημόσιο λόγο».

«Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις, τις εξετάζουμε συνολικά και παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία ως ΚΟ συνολικά. Όλα έχουν τη βαρύτητά τους, και ο τρόπος που τοποθετούνται οι θεσμοί και βεβαίως και ο τρόπος που τοποθετείται το πολιτικό σύστημα πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Εμείς, εκτιμούμε θετικά την στάση των κομμάτων και στην Επιτροπή και κατά την ψήφιση στην Ολομέλεια» είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τη δεύτερη εξαγγελία του πρωθυπουργού, για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση, η τροπολογία θα κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα, τα αδήλωτα εισοδήματα και τον Πτωχευτικό Κώδικα, το οποίο θα ψηφιστεί την προσεχή Δευτέρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top