Ντουμπάι: Οι αρχές συνέλαβαν δίδυμες βρετανίδες μεθυσμένες

Οι δύο δικηγόροι ήταν εκτός εαυτού - Είχαν ξεσηκώσει μία ολόκληρη συνοικία

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζουν δίδυμες βρετανίδες δικηγόροι στο Ντουμπάι. Έγιναν «τύφλα» στο μεθύσι, αντιστάθηκαν στις αρχές και τώρα δεν αποκλείεται να περάσουν τρία χρόνια από τη ζωή τους στη φυλακή.

Ζούσαν μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια. Ξενοδοχεία, πάρτυ, πανάκριβα κοσμήματα, ήλιος, θάλασσα και διασκέδαση. Οι δίδυμες δικηγόροι από τη Μεγάλη Βρετανία Αλένα και Σάσα Πάρκερ, 37 ετών,  εργάζονταν τα τελευταία χρόνια σε νομική εταιρεία στο Ντουμπάι και μοιράζονταν τις όμορφες στιγμές τους με τους φίλους τους στα σόσιαλ μίντια.

Τώρα καλούνται να πληρώσουν πολύ ακριβά το μεθύσι σε μια από τις χίλιες και μια νύχτες στο εμιράτο. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας οι δύο δικηγόροι ήταν εκτός εαυτού. Είχαν ξεσηκώσει μία ολόκληρη συνοικία.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τις κάνουν καλά. Όταν ο ένας πήγε να φέρει τις χειροπέδες, εκείνες όρμησαν στη γυναίκα συνάδελφό του, η οποία έμεινε να τις φρουρεί. Την έριξαν στο έδαφος και τη γρατζούνισαν με τα νύχια τους. Η κοπέλα τραυματίστηκε.

Και σα να μην έφτανε η επίθεση στην αστυνομικό, όταν τις οδήγησαν για να κάνουν αλκοτέστ, οι δυο εκρηκτικές δικηγόροι ούρλιαζαν και έβριζαν τις γυναίκες από τις Αραβικές χώρες.

Οι δυο γυναίκες, οι οποίες είναι αχώριστες, έχουν καταγωγή από τη Λευκορωσία και πριν από 8 χρόνια πήραν τη βρετανική υπηκοότητα. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως ενώ σπούδαζαν νομική στο Λονδίνο πρωταγωνιστούσαν σε ταινίες πορνό.

Αν καταδικαστούν, μπορεί να φυλακιστούν ως και τρία χρόνια . Στη χώρα αυτή, η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημοσίας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top