Το 2014, ο, 52χρονος τότε, Gregory Graf σκότωσε την 33χρονη θετή του κόρη, Jessica Padgett, κι έπειτα βίασε το πτώμα της. Μάλιστα, είχε βιντεοσκοπήσει τις πράξεις του. Συνελήφθη αμέσως και, στη δίκη του, οι ένορκοι τον καταδίκασαν για δολοφονία πρώτου βαθμού σε ισόβια, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την ώρα που είδαν το βίντεο αυτό.

Ο 55χρονος σήμερα Graf δεν αρνήθηκε ότι σκότωσε την Jessica, τόνισε, όμως, ότι δεν ήταν προμελετημένο έγκλημα.

O Gregory Graf

Η μητέρα του θύματος και σύζυγός του, φυσικά, ζήτησε διαζύγιο, τους όρους του οποίου ο Graf σήμερα αμφισβητεί.

Μιλώντας στο δικαστήριο με βιντεοκλήση, μέσα από το κελί του, την περασμένη Δευτέρα, ο 55χρονος δηλώνει ότι ποτέ δεν συμφώνησε με τον όρο του διαζυγίου που τον θέλει να παίρνει το 25% της περιουσίας που μοιραζόταν με τη σύζυγό του. Είπε, επίσης, ότι είναι δυσαρεστημένος με τον δικηγόρο του, Jack McMahon, που δήλωσε ότι ο η συμφωνία είναι καλή, κι ότι ένιωθε προδομένος και παρατημένος, καθώς ο McMahon δεν του έδωσε τις σωστές πληροφορίες για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τη δυσαρέσκεια του πελάτη του και γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τη συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος του θύματος, Michael, μηνύει τον Graf, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει αποζημιώσεις για τα 3 παιδιά της Jessica.

H Jessica Padgett

Tags: