Πογκρόμ γκιουλενιστών στην Αλβανία ζήτησε ο Ερντογάν - Θέλει να γίνει δερβέναγας στα Βαλκάνια!

Τι αποκάλυψε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Γιλντιρίμ για την συνάντηση του με τον Τσίπρα

Ο Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει τους διωγμούς γκιουλενιστών σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Μάλιστα, κάνοντας ευθεία παρέμβαση στις αλβανικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, καλεί τους Αλβανούς να μην στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία που χρηματοδοτούν οι γκιουλενιστές. 

Ο Ερντογάν δεν έκρυψε τις προθέσεις του να γίνει γενικός δερβέναγας στα Βαλκάνια, «βάζοντας φρένο» στα όνειρα κάποιων για Μεγάλη Αλβανία, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR. Πάντως δεν έκρυψε την προτίμησή του να εκλεγεί ξανά Πρωθυπουργός ο Έντι Ράμα, επειδή ο Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα τείνει χείρα φιλίας προς την Ελλάδα. 

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Γιλντιρίμ αποκάλυψε στους Τούρκους δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα, τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τους 8 πραξικοπηματίες στρατιωτικούς. «Μου είπε ότι είναι θέμα αποκλειστικά της Δικαιοσύνης και ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αλλά η άποψή του είναι κοντά στις δικές μας θέσεις. Ούτε το πραξικόπημα αποδέχεται, ούτε την αθώωση όσων εμπλέκονται υποστηρίζει», είπε ο Γιλντιρίμ.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έγιναν παράνομες επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών που ζητούσαν άσυλο στη χώρα μας, ενώ ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης εμφανίστηκε λάβρος για το ίδιο θέμα. «Έχουμε τη μυστηριώδη επαναπροώθηση Τούρκων στον Έβρο σε μασκοφόρους στην Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top