Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό: Στη Σαουδική Αραβία ο Τραμπ – Φόρεμα… α λα κελεμπία για Μελάνια!

Συνοδεύεται και από την κόρη του Ιβάνκα ο πρόεδρος των ΗΠΑ- Πρώτη ανάρτηση:20-05-2017 13:51

Στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέλεξε να βρεθεί εκεί για το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Μελάνια, αλλά και την πρωτότοκη κόρη του, Ιβάνκα, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής. Η Μελάνια ήταν κομψή με μαύρο φόρεμα -που έφερνε λίγο σε κελεμπία- και χρυσή ζώνη, ενώ η Ιβάνκα ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα σε μαύρο με λευκά prints φόρεμα και ψηλοτάκουνα.

Ο Τραμπ αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία για το Ισλάμ την Κυριακή ενώπιον περίπου 50 ηγετών μουσουλμανικών χωρών ομιλία στην οποία θα υπογραμμίζει τις ελπίδες του για ένα «ειρηνικό όραμα» του Ισλάμ

Ο βασιλιάς Σαλμάν, ο οποίος τον υποδέχτηκε, κάλεσε σε «μια νέα εταιρική σχέση» μεταξύ των ΗΠΑ και των μουσουλμανικών χωρών, των οποίων πολλοί ηγέτες θα βρίσκονται αύριο στο Ριάντ.

Μετά τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ θα συνεχίσει τα ταξίδια του με επισκέψεις στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στο Βατικανό, στις Βρυξέλλες και στη Σικελία για τις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ και της G7.

 

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top