Κέιτ Μίντλετον: Η καστανή "μπάρμπι" του παλατιού, αν και ανήσυχη, έκλεψε τις εντυπώσεις! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Τι αποκάλυψε για τα αγγελούδια της στο πρώτο «garden party» των γαλαζοαίματων

Κάθε της εμφάνιση γίνεται πρωτοσέλιδο! Κάθε κοστούμι της κοστίζει μια περιουσία και όπου και αν βρεθεί μαγνητίζει τα βλέμματα με την κομψή σιλουέτα της. Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία κατάφερε για ακόμη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπορεί στο πρώτο garden party του καλοκαιριού στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, οι καλεσμένοι να ήταν 8.000, ωστόσο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατάφερε να κάνει όλα τα φωτογραφικά φλας να ζουμάρουν πάνω της.

Με φόρεμα – παλτό σε γαλάζια απόχρωση του πάγου, δημιουργία του Σκωτσέζου σχεδιαστή Christopher Kane, καπέλο στο ίδιο χρώμα του οίκου Lock & Co, nude γόβες και ένα μπεζ clutch, διαμαντένια σκουλαρίκια και ελαφρύ μακιγιάζ, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας επισκίασε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Από το πάρτι δεν έλειπε φυσικά η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την παραίτηση του από τα δημόσια καθήκοντά του. Και οι δύο τους ήταν υπέρκομψοι. Η γαλαζοαίματη προτίμησε σύνολο σε ροζ αποχρώσεις, με ασορτί καπέλο, λευκά γάντια και καπέλο, και μαύρα παπούτσια, ενώ ο αγαπημένος της Δούκας του Εδιμβούργου, φόρεσε σκούρο κοστούμι με γκρι καπέλο

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗ Η ΚΕΙΤ; 

Μιλώντας σε φίλους της στο πάρτι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το αν τα δύο παιδιά της θα είναι φρόνιμα στον γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον το επόμενο Σάββατο. Ο πρίγκιπας Γεώργιος, 3 ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών θα είναι παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους, ο οποίος αναμένεται να είναι «ο γάμος της χρονιάς» στη Γηραιά Αλβιώνα.

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΤΙ 

Στο πρώτο από τα τρία ετήσια garden parties της βασίλισσας, οι 8.000 καλεσμένοι απόλαυσαν 27.000 φλιτζάνια τσάι, 20.0000 σάντουιτς και 20.000 κομμάτια κέικ και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασαν υπέροχα. 

ΦΩΤΟ PA-TWITTER 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top