ΒΟΜΒΕΣ Ερντογάν! ΝΕΟ δημοψήφισμα για την Τουρκία;

Θριαμβευτικά μίλησε σε οπαδούς του στην Άγκυρα

ΒΟΜΒΕΣ Ερντογάν! ΝΕΟ δημοψήφισμα για την Τουρκία;

Θριαμβευτικά υποδέχτηκαν χιλιάδες Τούρκοι τον Ερντογάν στην Άγκυρα, μετά τη νίκη του «ναι» στο δημοψήφισμα χθες, Κυριακή του Πάσχα.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Εσένμπογκα, πλήθος υποστηρικτών του βρισκόταν εκεί και πανηγύριζε, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι «τα πράγματα (θα πάνε) καλύτερα», μετά τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Ερντογάν, μεταξύ άλλων, καταδίκασε τη «νοοτροπία των σταυροφόρων» της Δύσης, μετά την έκθεση –καταπέλτη των παρατηρητών.

«Η νοοτροπία των σταυροφόρων της Δύσης και εκείνοι που τους υπηρετούν εδώ στην πατρίδα επιτέθηκαν σε εμάς» τόνισε ενώπιον του πλήθους, ως απάντηση στους παρατηρητές.

«Η Τουρκία δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν αναγνωρίζει τις αναφορές της αποστολής των παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) σχετικά με το τουρκικό δημοψήφισμα» υπογράμμισε ο Ερντογάν, λέγοντας στους παρατηρητές «να γνωρίζετε ποια είναι η θέση σας».

Ο «Σουλτάνος» επεσήμανε ότι δεν είναι τόσο σημαντικό εάν η ΕΕ αναστείλει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η Τουρκία θα διεξάγει δημοψήφισμα για την αναστολή των διαπραγματεύσεων εάν αυτό χρειαστεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top