«Έσπασε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπροστά στο φέρετρο του πατέρα του

Με παρατεταμένο χειροκρότημα η άφιξη της σορού του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ντυμένοι στα μαύρα ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, η σύζυγός του και τα εγγόνια του έφτασαν στη Μητρόπολη Αθηνών, λίγο πριν αφιχθεί η σορός του αείμνηστου παράγοντα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Οι χιλιάδες κόσμου που από το πρωί είχαν κατακλύσει το προαύλιο της Μητρόπολης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όταν έφτασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Παναθηναϊκού.

Εκείνος, συντετριμμένος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να στηρίξει τη μητέρα του, την οποία κρατούσε τρυφερά από το χέρι.

Όταν όμως πέρασε από μπροστά του η σορός του πατέρα του δεν άντεξε και κατέρρευσε, ξεσπώντας σε κλάματα. Ο κόσμος συνέχισε να χειροκροτεί για να του δώσει κουράγιο στη δύσκολη αυτή στιγμή που θα αποχωριζόταν τον πατέρα του.

Τραγική φιγούρα και ο αδελφός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάσης, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες αποχαιρετά και τα δύο του αδέλφια. Υποβασταζόμενος από την κόρη και τη σύζυγό του βγήκε από το αυτοκίνητο και τα δάκρυα γέμισαν τα μάτια του.

Ο κόσμος πάντα εκεί, να στηρίζει τους ανθρώπους που τόσα χρόνια υπήρξαν οι στυλοβάτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, να λέει το δικό του «ευχαριστώ» με το χειροκρότημά του.

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου ήταν εκεί, όπως και αθλητές από όλες τις ομάδες να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Παύλο Γιαννακόπουλο που με τη στάση του μέσα και έξω από τα γήπεδα έδινε παράδειγμα, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου θα γίνει στο πρώτο νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top