Ωραιόκαστρο: Νέες φωτογραφίες από το σπίτι όπου 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα για 8 μήνες τα δυο ξαδέλφια του

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για το νέο «Κωσταλέξι» - Τους «έφαγε» 81.000 ευρώ όλο αυτό το διάστημα

Τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος επί 8 ολόκληρους μήνες, κρατούσε «όμηρους» δυο συγγενείς του, την 48χρονη ξαδέλφη του και τον 47χρονο ξάδελφό του.

Τα δυο αδέλφια όλο αυτό το διάστημα ζούσαν έναν εφιάλτη, καθώς ήταν φυλακισμένα μέσα στο σπίτι του 58χρονου ξάδελφού τους, ο οποίος τους κρατούσε δεμένουςκαι με τηναπειλή βίας τους εξανάγκαζε να μεταβιβάζουν χρηματικά ποσά από λογαριασμούς τους σε λογαριασμούς δικούς του και της κόρης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωραιόκαστρο: Οι πρώτες δηλώσεις της 48χρονης – Ο ξάδελφός της, την κρατούσε όμηρο μαζί με τον αδελφό της

Εκτός από τον 58χρονο, δικογραφία  -κατά περίσταση- σχηματίστηκε κατά της 23χρονης κόρης του και μιας ακόμη συνεργού τους, για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Την ώρα που οι λεπτομέρειες για το νέο «Κωσταλέξι» σοκάρουν, το oraiokastro24.gr, φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το σπίτι-«κολαστήριο», όπου κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο εσωτερικό του.

Μετά την περιπέτειά τους, τα δυο αδέλφια σώα αλλά ταλαιπωρημένα, γύρισαν πίσω στις Σέρρες ενώ η 48χρονη έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΚΤΥΟ», λέγοντας:

«Καλά είμαστε ναι, μαθεύτηκε κιόλας ε; Οχτώ μήνες ήμασταν εκεί. Μας έφεραν οι αστυνομικοί. Είναι όλα καλά θα υπάρξει και συνέχεια».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 

 

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής, εκβίασης και ληστείας σε βάρος 47χρονου και 48χρονης (αδέρφια) από συγγενικά τους πρόσωπα.

Δράστες είναι ο 58χρονος ξάδερφός τους, ο οποίος συνελήφθη, καθώς και η 23χρονη κόρη του και ακόμη μία συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο 58χρονος κρατούσε δεσμευμένα τα δύο αδέρφια στην οικία του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και με τηναπειλή βίας τους εξανάγκαζε να μεταβιβάζουν χρηματικά ποσά από λογαριασμούς τους σε λογαριασμούς δικούς του και της κόρης του.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Παρασκευής (30-03-2018), κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος απαχθείς και κατήγγειλε ότι μαζί με την 48χρονη αδερφή του κρατούνται, παρά τη θέληση τους, σε οικία στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας μετέβησαν στην εν λόγω οικία, όπου εντόπισαν τα δύο αδέρφια, ενώ έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και ο 58χρονος ξάδερφός τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τέλη Ιουλίου του 2017, οι παθόντες επιβιβάστηκαν σε όχημα του 58χρονου, όπου ο δράστης με την 23χρονη κόρη του και μία ακόμη συνεργό τους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και άσκηση βίας και τους μετέφεραν στην οικία του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Έκτοτε, ο 58χρονος κρατούσε δεσμευμένα τα δύο αδέρφια και μετέβαινε συχνά σε διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα μαζί με τον 47χρονο, όπου, ο τελευταίος, με την απειλή βίας μεταβίβαζε χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του δράστη και της 23χρονης κόρης του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top