Αποκλειστικό Star: 29χρονη έμαθε πως είναι έγκυος όταν την έπιασαν οι πόνοι - Γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο

Μία 29χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει.

Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά ήταν η αιτία να καλέσει γιατρό στο σπίτι ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ήταν θέμα λεπτών να έρθει στη ζωή το παιδί. Τελικά η γυναίκα γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χάρη στην ομαδική συνεργασία και δύναμη ψυχής που έδειξαν 4 διασώστες με επικεφαλής την γιατρό κα Χαριτίδου.

«Ήταν μία απερίγραπτη εμπειρία. Πήγαν αρχικά άλλοι διασώστες με ενημέρωση για πόνο στην κοιλιά και μας προέκυψε εγκυμοσύνη….», λέει η κυρία Χαριτίδου.

Η 29χρονη γυναίκα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και όταν άρχισε να νιώθει τσιμπήματα στην κοιλία της, πήγε σε γιατρό αλλά η διάγνωση ήταν «ευερέθιστο έντερο».

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο διασώστης οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο, συνοδεία της αστυνομίας, και η υπόλοιπη ομάδα, μέσα στο ασθενοφόρο, έδινε τον καλύτερό της εαυτό, για να έχει αίσιο τέλος ο τοκετός.

«Έτρεχα να προλάβω, σίγουρα ένα άγχος το έχεις αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Έτρεχα στην Εγνατία με τη βοήθεια της αστυνομίας», περιγράφει ο οδηγός διασώστης Χρήστος Πραφτσιώτης.

Μητέρα και κόρη, χαίρουν άκρας υγείας, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με την 29χρονη μητέρα για δεύτερη φορά, να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα νέα δεδομένα της ζωής της.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top