Σαλαμίνα: Πατέρας βίαζε την 7χρονη κόρη του – Το κοριτσάκι εμφάνισε αιμορραγία και έχει υποστεί σοβαρή ζημιά

Ο 36χρονος μάλιστα εμφανίστηκε και στο χειρουργείο για να ρωτήσει ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού - Το χρονικό της φρίκης / Πρώτη ανάρτηση 15-01-2018 17:41

Δεν τη χωρά ανθρώπινος νους τη φρίκη που ζούσε ένα κοριτσάκι μόλις 7 ετών στη Σαλαμίνα, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν όταν το 7χρονο κοριτσάκι εμφάνισε αιμορραγία την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η μητέρα του να θορυβηθεί και να το πάει αμέσως στον παιδίατρο, στην περιοχή όπου κατοικούν.

Ο παιδίατρος αφού εξέτασε το παιδί, έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στα γεννητικά όργανα.

Ακολούθησε η σύλληψη του πατέρα της 7χρονης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ:

 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News», στο χειρουργείο εμφανίστηκε και ο 36χρονος πατέρας, ο οποίος πήγε να ρωτήσει για την κατάστασή της υγείας της 7χρονης κόρης της, κάνοντας τον ανήξερο.

Κατά την εξέτασή της, η μητέρα κατέθεσε ότι την 17:00 ώρα ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον σύζυγό της να επιστρέψει στο σπίτι γιατί η κόρη τους έχει αίματα ανάμεσα στα πόδια της.

Η ίδια από τις 16:30 είχε βγει στην αγορά για ψώνια. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε πως υπήρχε μια μεγάλη πληγή που αιμορραγούσε στα γεννητικά όργανα της κόρης της. Η μεν κόρη της που υπέφερε από πόνους, απάντησε σε ερώτηση της μητέρας ότι κοιμόταν με τον πατέρα της στο κρεβάτι και ξύπνησε με αίματα. Ο δε σύζυγός της είπε ότι δεν ήξερε τι είχε συμβεί και η κόρη τους πήγε στην τουαλέτα και είδε την αιμορραγία. Η μητέρα περιποιήθηκε το τραύμα του παιδιού της αλλά δεν την πήγε στο νοσοκομείο επειδή φοβόταν και έκλαιγε. Αυτό συνέβη την επόμενη ημέρα και μετά από επίσκεψη σε γυναίκα, ιδιώτη παιδίατρο.

Ο σύζυγός της πήγε στο νοσοκομείο στις 18:30 μετά την εργασία του και αποχώρησε για την οικεία τους μετά το χειρουργείο για να κρατήσει τον 5χρονο γιο τους.

Ο 36χρονος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης ενώ το κοριτσάκι θα παραμείνει για νοσηλεία πολλές ημέρες ακόμα καθώς έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top