Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Αγρίνιο - Για απαγωγή κάνει λόγο η οικογένειά της

Βρέθηκε με εγκαύματα στο σώμα της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της

Νεκρή, με εγκαύματα στο σώμα της, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη. Συγκλονισμένοι οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι την αναζητούσαν 2 ημέρες, προσπαθούν να καταλάβουν γιατί βρέθηκε εκεί και με ποιον συναντήθηκε. 

Ο Κώστας Λαγούδης, θείος της 44χρονης, είπε χαρακτηριστικά στο Star:  «Ένας άγγελος σας λέω, τη φωτογραφία και μόνο άμα δείτε. Απαγωγή έγινε, για εκμετάλλευση. Γιατί να πάει όμως εκεί; Μα αυτό είναι το μεγάλο μας ερώτημα. Ποιος άλλος την ξεγέλασε εκεί πέρα. Κανένας γνωστός γιατί σε άγνωστο δεν θα πήγαινε. Είναι πανέξυπνη κοπέλα. Είναι ευκατάστατο παιδί. Πιθανόν αυτοί θα θέλανε να κάνουν εκβιασμό για χρήματα».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας 25, 22 και 16 ετών, εξαφανίστηκε από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας όπου έμενε, το Σάββατο το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σταθμευμένο σε έναν παραλίμνιο δρόμο ανάμεσα στη Μυρτιά και τα Λουτρά. Απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το χωριό της.

Ο Χριστόφορος Μπόκας, δοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ανακαλύψει τη γυναίκα που είχε χαθεί από άνδρες του ΠΚ Θέρμου και από εκεί και ύστερα έγιναν οι δέουσες ενέργειες».

Λίγη ώρα πριν εντοπιστεί η άτυχη γυναίκα, ο αδερφός της συγκινημένος αναζητούσε την 44χρονη μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ήταν μια γυναίκα πολύ δυνατή, ισχυρή… έχασε τον άντρα της νωρίς, τους γονείς της, ήταν και άντρας και γυναίκα για τα παιδιά της. Και ήταν φουλ αισιόδοξη, ήταν τρομερή προσωπικότητα. Υπεραγαπούσε τα παιδιά της, εμένα τους συγγενείς, δεν θα έκανε τίποτα κακό στον εαυτό της».

Η Ειρήνη και τα τρία της παιδιά πέρασαν τις γιορτές στην Αθήνα, στο σπίτι του αδερφού της. Μετά επέστρεψαν στο χωριό τους. Τα ίχνη της Ειρήνης χάθηκαν λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι του Σαββάτου. Η μικρή της κόρη ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της. Σύμφωνα με τον αδερφό της 44χρονης, της είπε ψέματα πως ήταν στο συνεργείο αυτοκινήτων.

«Της είπε ότι είναι στο μάστορα για το αυτοκίνητο, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Το ότι ήταν σε αυτή την περιοχή ήταν αλλά όχι στο μάστορα. Έφυγε ξαφνικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Πήρε ξαφνικά το αυτοκίνητο. Σπίτι άφησε τα πάντα», είπε ο αδερφός της.

Η 44χρονη ήταν χήρα και μεγάλωνε ολομόναχη τα τρία της παιδιά, ενώ είχε χάσει και τους γονείς της. Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η άτυχη μητέρα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top