H «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Αντώνη Ρέμο

Ένας νέος θεσμός με τίτλο «Καλλιτέχνες για την ΕΛΠΙΔΑ» εγκαινιάστηκε από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Ένας νέος θεσμός με τίτλο «Καλλιτέχνες για την ΕΛΠΙΔΑ» εγκαινιάστηκε σήμερα, Παρασκευή, από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο τίτλος αυτός, που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος, θα δίνεται σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία. Σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, ο Αντώνης Ρέμος ανακηρύχθηκε «καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ».

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος)

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντας τον Αντώνη Ρέμο και τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο κόσμος δηλώνει την αγάπη του για τον Αντώνη και όχι άδικα. Γιατί, εκτός από σημαντικός καλλιτέχνης, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, με μεγάλη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Αντώνης μάς βοήθησε αθόρυβα και διακριτικά. Στάθηκε στο πλευρό μας και στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ)

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, συγκινημένος αλλά και βαθιά συνειδητοποιημένος, δήλωσε στρατιώτης στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κι έτοιμος να συμμετάσχει ακόμα πιο ενεργά, ακόμα πιο δραστήρια, ώστε να μεταφέρει στην ελληνική κοινωνία το μήνυμα της προσφοράς.  

«Σας αξίζει και το όνομα ‘Ελπίδα’ δίπλα από το Μαριάννα, το λέω όπως το νιώθω γιατί έχει γίνει συνώνυμο το όνομα Ελπίδα με το πρόσωπό σας. Θα είμαι πιστός στρατιώτης σε αυτόν τον αγώνα  για να σώσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά. 

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος)

Εθελοντής δότης μυελού των οστών και ο ίδιος, έχει συστρατευτεί εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Μετά το τέλος της εκδήλωσης, επισκέφθηκε με την σύζυγό του, Υβόννη, τα παιδιά που νοσηλεύονται την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

«Τελικά, η αγάπη που σου δίνει ένα παιδί αξίζει τον κόπο να παλέψεις αυτό που θα σου φέρει η ζωή» σχολίασε.

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ)

Η κυρία Βαρδινογιάννη καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέμο στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του απένειμε το Δίπλωμα και την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου. 

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top