Φωτιά κοντά στο Άλσος Βεΐκου!

Πυρκαγιά κοντά στη Λεωφ. Τατοΐου στον δήμο Αχαρνών και στα Αμπέλια Αγρινίου

Φωτιά κοντά στο Άλσος Βεΐκου!

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, κοντά στο Άλσος Βεΐκου, πλησίον της οδού Μάρκου Μπότσαρη.

 

 

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι μιλούν ανοιχτά για εμπρησμό καθώς πριν από τέσσερις ημέρες εκδηλώθηκε φωτιά στο ίδιο σημείο και περίπου την ίδια ώρα.

Την ίδια ώρα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε ρεματιά κοντά στη Λεωφόρο Τατοΐου, στον δήμο Αχαρνών Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούσε μέχρι τη δύση του ηλίου ένα ελικόπτερο. Η πυρκαγιά μαίνεται στο ύψος της εξόδου Μεταμόρφωσης της εθνικής οδού. Στο σημείο υπάρχουν κτίσματα, για τα οποία πάντως δεν υπάρχει κίνδυνος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Φωτιά σε δασική έκταση στο Τσεκούρι Πάργας

Στο μεταξύ, πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Τσεκούρι στην Πάργα.  Η πυρκαγιά καίει σε δύσβατη, δασική περιοχή, μέσα σε χαράδρες, 7 χιλιόμετρα από το Καναλάκι ενώ στο μέτωπο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Μέχρι τη δύση του ηλίου, ρίψεις από αέρος πραγματοποιούσαν ένα αεροσκάφος Καναντέρ και δύο Πεζετέλ. Σύμφωνα με το pelop. gr η πυρκαγιά φαίνεται ότι έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα κινείται προς τις πηγές του Αχέροντα.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι ήπιες, ενώ δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Πυρκαγιά στα Αμπέλια Αγρινίου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης και σε δασική έκταση στα Αμπέλια Αγρινίου. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Ηλεία: Σύλληψη 65χρονης για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια

Στο μεταξύ, στη σύλληψη 65χρονης, για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια, προχώρησαν την Τρίτη ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε αγροτική έκταση ενώ η 65χρονη έκαιγε κλαδιά σε οικόπεδο, στην περιοχή Λασταίικα Πύργου του νομού Ηλείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top