Στα μαύρα ντύθηκε το Τρίκορφο Ναυπακτίας για τον πιλότο του ελικοπτέρου που έπεσε στον Σχοινιά-ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν άψογος άνθρωπος και οικογενειάρχης» Πρώτη ανάρτηση: 23-06-2017 18:36

Στο θρήνο έχει βυθιστεί το Τρίκορφο Ναυπακτίας μετά την τραγική είδηση του χαμού του Δημήτρη Πρέντζα, πιλότου του ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε ψεκασμό στα Σχοινιά και έκανε βουτιά θανάτου.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites, ο Τάκης, όπως συνήθιζαν να τον λένε οι συγχωριανοί του, ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά και πρόσφατα ήταν κοντά στο αγαπημένο του χωριό το Τρίκορφο καθώς είχε έδρα το Μεσολόγγι.

«Ήταν άψογος άνθρωπος και οικογενειάρχης και πάντα έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον τόπο του. Ήταν έμπειρος πιλότος και άνθρωπος της προσφοράς», λένε όσοι τον γνώριζαν.

Πάντα σύμφωνα με τα τοπικά sites, χθες έκανε αεροψεκασμό στο Γαλατά Ναυπακτίας, με τους ανθρώπους του χωριού να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι για το ενδιαφέρον που έδειχνε.

Όσα χρόνια ήταν μακριά από το χωριό του δεν ξεχνούσε με το ελικόπτερο του να κάνει μια στάση για να δει την κ. Βαγγελιώ… την αγαπημένη του μητέρα.

Ακολουθεί φωτογραφία από τον χθεσινό αεροψεκασμό στο Γαλατά Ναυπακτίας.

 

 

 

Το βίντεο είναι από πτήση του στο Τρίκορφο κάποια χρόνια πριν

 

 

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης, ο οποίος ήταν φύλακας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και πατέρας ενός παιδιού. Ο φοιτητής, ο οποίος σώθηκε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο ΝΕΚΡΟΙ από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σχοινιά)

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος του ελικοπτέρου, που ήταν εμπειρότατος, καθώς ήταν  συνταξιούχος της αεροπορίας είχε μόλις ολοκληρώσει τον ψεκασμό στην περιοχή με το μικρό ψεκαστικό ελικόπτεροτύπου MD 500.

Τότε ο φοιτητής που κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, του ζήτησε να τον πάει μια βόλτα με το ελικόπτερο για εκπαιδευτικούς, όπως του είπε λόγους. Ο πιλότος συμφώνησε και πήρε μαζί του και τον φύλακα του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που κατέγραφε με το κινητό του την πτήση.

Δυστυχώς λίγο πριν τις 10:00, το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και συνετρίβη σε βαλτώδη περιοχή στο Σχοινιά, με αποτέλεσμα οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ένας από τους νεκρούς μετέδιδε live μέσω Facebook την μοιραία πτήση στο Σχοινιά

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το σημείο ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ του ελικοπτέρου στο Σχοινιά

Πτώση ελικοπτέρου στο Σχοινιά! ΝΕΚΡΟΙ οι δύο από τους επιβαίνοντες

ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο ΝΕΚΡΟΙ από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σχοινιά

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top