ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O ύποπτος ρόλος του τουρκικού Προξενείου στη Θράκη –Παρεμβαίνει ακόμη και σε θέματα Παιδείας!

Πυρ και μανία οι Τουρκόφιλοι με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Θράκη, η απαίτηση του Τουρκικού Προξενείου να απολυθεί καθηγητής μειονοτικού σχολείου στην Ξάνθη με την αιτιολογία ότι είναι γκιουλενιστής. Σύμφωνα με καταγγελίες, απειλήθηκαν συνάδελφοι του,  οι οποίοι τον υποστήριξαν. 

Το κυνήγι του Τουρκικού Προξενείου στον καθηγητή Νιχάτ Χότσικα έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες με ένα και μόνο σκοπό. Να απολυθεί από το μειονοτικό σχολείο ο Μουζαφέρ Σαλήχογλου στην Ξάνθη, γιατί -όπως τον κατηγορούν- είναι οπαδός του Γκιουλεν .Ο διωγμός έχει από όλα ...απειλές ύβρεις και  εκβιασμούς. 

Το Τουρκικό Προξενείο στον "πόλεμο" που κάνει στον καθηγητή ξεφεύγει για ακόμη μια φορά από τις διπλωματικές του  αρμοδιότητες. Παρεμβαίνει ακόμα και στα εσωτερικά της εκπαίδευσης στην Θράκη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Τουρκίας.Και δεν είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει εκεί που δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία.

Οι Τουρκόφιλοι στην Θράκη γίνονται πυρ και μανία, όταν ακούν αλήθειες για τον υπόγειο ρόλο του Τουρκικού Προξενείου. Ο εκδότης της ιστοσελίδας Mπιρλικ, Ιλχάν Ταχσίν, τα έβαλε μέσω των social media με τον πρώην βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα όσα είπε στην εκπομπή Leaders στο WEB TV του Star.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top