Έρχεται χειμωνιάτικο 48ωρο με βροχές, καταιγίδες και χιόνια!-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πρόβλεψη

Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού

Ο Απρίλιος πλησιάζει προς το τέλος του, κι όμως όπως αποδεικνύει ο καιρός, ο χειμώνας δεν λέει να παραδώσει το πνεύμα του τόσο εύκολα. Οι λίγες νιφάδες χιονιού που έπεσαν σήμερα στα ορεινά της  βορειοδυτικής Ελλάδες δεν αποτελούν παρά το ορεκτικό, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο για έντονα καιρικά φαινόμενα το προσεχές 24ωρο.

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ STAR:

Βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα διατηρηθεί στα σημερινά χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ στην κεντρική και στη νότια χώρα θα σημειώσει νέα πτώση.

Οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα θα κυμανθούν τουλάχιστον κατά έξι βαθμούς χαμηλότερα από τα συνηθισμένα  standards της εποχής, ενώ χιόνια θα αντικρίσουν όσοι βρεθούν στα βουνά και στα χιονοδρομικά κέντρα της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Στην Αθήνα ο υδράργυρος το Σάββατο δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς και η μέρα θα είναι συννεφιασμένη και βροχερή. Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι 16 βαθμούς.

Η κακοκαιρία πάντως δεν θα κρατήσει πολύ, αφού από την Κυριακή αναμένεται σημαντική βελτίωση του καιρού.

Με ανοιξιάτικο καιρό θα κυλήσουν επίσης οι τέσσερεις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top